A Four Generations Property-vel elérhető a saját ingatlan

Ahogyan Közép- és Kelet-Európába legtöbb országában, úgy Magyarországon is a legtöbb ember alapvető célja egy saját tulajdonú ingatlan megszerzése.

A lakáscélú megtakarítást célszerű mielőbb megkezdeni, azonban fontos tudni, hogy sajnos egyre nehezebb saját lakáshoz jutni. Budapesten csak az elmúlt öt év során több, mint kétszeresére nőttek az ingatlanárak, de az ország más nagyvárosában sem sokkal rózsásabb a helyzet. Hiába a csökkenő hitelkamatok, ez a tendencia nem látszik változni. Ennek következtében rengeteg ember hajlandó eladósodni akár évtizedekre is a saját ingatlan érdekében.

A Four Generations Property azonban megoldást kínál jelzáloghitel vagy eladósodás nélkül. Cégünket 2012-ben alapítottuk, és az ezt követő években a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac megbecsült és eredményes szereplőjévé váltunk.

Sikerünk kiemelkedően fontos összetevője munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalata. Az általunk kínált új alternatíva csak életjáradékkal érintett magyarországi ingatlanokat érint, emiatt lehetséges, hogy a vételár nagy részét nem kell kifizetni a tulajdonjog megszerzéséhez. Számos érv szól a konstrukciónk mellett, ilyen például az illetékkedvezmény, aminek köszönhetően csupán a felét kell kifizetni a vagyonszerzési illetéknek. Emellett a havi részletek fizetésekor nem kell számolni sem kamattal, sem egyéb költségekkel. További érv mellettünk, hogy konstrukciónk biztonságos, egyebek mellett a törvényi garanciáknak köszönhetően is. A banki feltételekhez képest a bírálati folyamat jóval egyszerűbb, így az ingatlantulajdon több ember számára elérhető.

Válassz minket, és a lehető legjobb feltételek mellett juthatsz saját lakáshoz! Velünk nem kell félned az eladósodástól, és jóval kisebb összeget kell „zsebből” kifizetned. Az első lépés minden esetben az, hogy tájékoztatunk, vagyis részletesen elmondjuk, hogy milyen hivatalos dokumentumokra (nyomtatványok és személyes okmányok) van szükséged szolgáltatásunk igényléséhez. Ezt követi az igényfelmérés, amikor az ingatlanra vagy ingatlanokra vonatkozó paramétereket egyeztetjük.

Ha sikerül választanod a rendelkezésre álló ingatlanok közül, már csak a szerződéskötés marad hátra, természetesen teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.