A gyerekzsúrok biztos sikere: a kincskereső játék

A gyerekek imádnak keresgélni, kutakodni és játszani – főleg kincset keresni. Ha szülinapi zsúrt rendezel otthon, egy kincskereső játék garantált siker az ünnepeltnél és a vendégeknél!

A kincskereső játékot egyedül is megszervezheted.

Készíts „térképet” a lakásról, kertről, vagy más bevont helyszínekről. Jelöld be a kincs helyét, illetve az oda vezető első nyom helyét, majd rejtsd el a következő jelet rejtő térképet, és így tovább a kincsig. Írhatsz valamilyen nyomra vezető fejtörőt is a gyerekeknek. Ragaszthatod például szék aljára, beteheted a kanapé párnája alá, eláshatod a homokozóban, stb. De ha nem tartod magad elég kreatívnak, vagy nincs időd elkészíteni a játékot házilag, bérelj előre összeállított kincskereső játékot, amilyen a LogiKoffer!

Itt mindössze annyi feladatod lesz, hogy pár tárgyat elrejtesz, illetve ha a gyerekek elakadnak valahol, az útmutató füzetből segítesz nekik. A többit már elintéztük, és a kincsről – vagyis a jutalomról – is gondoskodtunk.

A Koffer számos meglepetést tartogat, melyekhez szórakoztató és gondolkodtató logikai és ügyességi feladatokon keresztül juthat el a kis csapat.

A kincskereső játék szabadtéren és szobában is játszható, 10-12 fős társaságok számára is alkalmas.  Válassz a Dzsungel Kincse, Kalózok Kincse és Nemzetek Aranya küldetések közül! A siker és a szórakozás 100%!