A legjobb ajánlatok egzotikus nyaralásra

tengerparti nyaralás

Ki ne szeretne életében legalább egyszer egy igazi tengerparti nyaralást?

A legtöbb ember számára ez bakancslistás tétel, hát itt az ideje a megvalósításnak. Ne aggódj, ha szűkös a kereted, ma már igazán kedvező ajánlatok közül választhatsz, akár előfoglalási kedvezménnyel, vagy épp last minute lehetőség keretében. Horvátország tengerpartja bármely évszakban ideális úti cél, ha pihenésre vágysz. Főleg kavicsos strandok jellemzik, a sziklás partok pedig lélegzetelállító látványt nyújtanak.

Ha elvonulnál egy csendesebb, rejtettebb helyre, déli szomszédunk rengeteg apró szigettel rendelkezik. Ha kicsit messzebbre tervezel, Egyiptom és a Vörös-tenger is optimális választás. Csodálatos élővilág vár rád a víz alatt, amit búvárkodva vagy üveg fenekű hajókon is megnézhetsz. Hurghada és Sharm El Sheikh is kedvelt turista városok, ahol pezsgő éjszakai élet, kalandok és csodás, homokos partok csalogatják az oda utazókat.

A tengerparti nyaralás sokak számára nem csak a semmittevésről és romantikáról szól, hanem a helyi nevezetességek, természeti értékek és a kultúra megismeréséről is.

Egyiptom egyértelműen hemzseg a történelmi látnivalóktól, de Törökország is kiváló hely a sokoldalú nyaraláshoz. A dél-nyugati riviéra elsősorban hotelekkel és kulturális látnivalókkal van tele, de keleten például Ishak pasa gazdagon díszített palotáját is megcsodálhatod. Ezen országok mellett kitűnő egzotikus nyaralási úticél lehet Mallorca, Észak-Ciprus, Bulgária és Görögország is.

Az Invia utazási portál összegyűjtötte számodra a legnevesebb utazási irodák ajánlatait, könnyen összevethető formában. Nálunk biztosan megtalálod a tökéletes utat. Gondolj már most az idei tengerparti nyaralásra!