A Monster segít Neked állást találni

Ha munkahelyet váltanál vagy pályakezdőként helyezkednél el, kattints Magyarország egyik leglátogatottabb karrierportáljára, a Monster.hu-ra!

A Monster a világ legnagyobb online toborzási megoldásokat nyújtó karrierhálózatai közé tartozik, mely az álláskereső tehetségeknek és az ígéretes jelölteket kereső munkáltatóknak segít egymásra találni. Weboldalunkon megannyi álláshirdetés közül szemezgethetsz, legyen szó hazai vagy külföldi állásról, fizikai vagy szellemi munkáról. Többezer munkaadó keresgél a Monster önéletrajz-adatbázisában, ahova Neked is érdemes feltöltened a sajátod.

Nálunk biztonságban tudhatod adataidat; beállíthatod, hogy teljes egészében, avagy elérhetőség és jelenlegi munkahely nélkül lássák az önéletrajzod a munkáltatók. Böngéssz az álláshirdetések között vagy keress céltudatosan. Részletes keresőnkben többféle szempont szerint szűrhetsz: kulcsszó, város, munkáltató (megadhatsz konkrét céget) és állástípusok szerint is, például részmunkaidős állást keresel-e, vagy épp diákmunkát.

Több mint 20 ország álláshirdetéseire jelentkezhetsz, Európa országai mellett az Egyesült Államokba és Kanadába is. Az álláshirdetéseken túl a Monster.hu karriertanácsokat is ad, hasznos információkkal lát el a munkajog alapjairól, a jó önéletrajz és motivációs levél tartalmáról, és különféle szakmák érdekességeiről. Olvasd a Monstert okostelefonról is!