A musor.tv-vel semmiről sem maradsz le

A labdarúgás már évezredek óta az egyik legnépszerűbb sportnak számít a világon.

A FIFA, azaz a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség a több, mint 2300 éve ismert kínai cujo nevezetű labdajátékot ismeri el a mai foci első ősének. Az ősi időkben más országokban is kialakultak lábbal játszható labdajátékok, például az ókori Hellászban, a Római Birodalomban, Koreában és Japánban. Rendkívüli népszerűségét máig megőrizte, jelenleg is több, mint 250 millió aktív játékos játssza a világ 200 országában.

A futballt televízión követők létszáma is rendkívül magas, egy-egy nagyobb meccs, például egy Európa-bajnokság döntője vagy a Bajnokok Ligája emberek százmillióit láncolják a képernyők elé. Ennek a közkedveltségnek is köszönhető, hogy a különböző sportcsatornákon rendkívül magas a közvetített foci meccsek száma.

A musor.tv online műsorújságban 17 sportcsatorna műsorait találod meg, tehát még a legnagyobb futballrajongók számára sem egyszerű minden őket érdeklő mérkőzés megtalálása és észben tartása.

A musor.tv oldalán viszont egy helyen, könnyedén áttekinthető formában megtalálhatod összegyűjtve az összes, közeljövőben látható élő közvetítést, hogy ne maradj le semmiről. Itt Google naptáradba is lementheted őket, hogy véletlenül se mulaszd el a várva várt mérkőzéseket. A musor.tv-n természetesen nem csak a foci meccsek vannak kigyűjtve, hanem megtalálhatod például a közeljövőben műsorba kerülő filmeket, gyerekműsorokat vagy épp a frissen induló sorozatokat.