A Speciál Szállításnak nincs túl nehéz feladat

Amikor valamilyen rendkívül nehéz tárgy szállítására van szüksége, a Speciál Szállítás csapata az, ami  segítő kezet nyújt Önnek.

Nagy, nehezen mozgatható vagy különleges tárgyak szállítására szakosodtunk,

továbbá ezeket a nehéz tárgyakat pincékbe, alagsorokba visszük fel, vagy épp padlásokra, emeletre juttatjuk fel. Nem kis feladat egyik sem, tehát profi, összeszokott csapatra van szükség, európai színvonalú, minőségi eszközökkel.

Minden munkatársunk több éve dolgozik már a szakmában,

továbbá szakértelmük mellett fittségük is megkérdőjelezhetetlen, ami elengedhetetlen egy több száz kilós tárgy lépcsőn való szállításánál például.

Alig van olyan nehéz tárgy, amivel kapcsolatban ne kérték volna segítségünket, azonban a munka megkezdése előtt tudnunk kell a pontos körülményeket, például hogy lépcsőt kell használnunk, vagy csak erkélyen át tudjuk a tárgyat beemelni; így már a megfelelő szerszámokkal és eszközökkel szállunk ki a helyszínre.

Legyen szó zongoráról, kályháról, kültéri klímaegységről, jakuzziról vagy kazánról, ránk számíthat.

Orvosi felszereléseket, széfeket és ipari gépeket is a kívánt helyre juttatunk, flottánkban több, különböző súlyú teherautó is van, továbbá KCR önrakodó darusautó is rendelkezésünkre áll, amennyiben a helyzet úgy kívánja.

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal még ma, szakértelmünkben nem fog csalódni Ön sem!