Akciós patroncsomagok az Online Tonernél

Ma már nemcsak irodákban találkozhatunk nyomtatókkal, hanem teljesen hétköznapi dolog a kisebb, kompaktabb – legtöbbször multifunkciós – nyomtató otthonunkban is.

Az első mai értelemben vett nyomtató 1968-ban látott napvilágot, ez már egy asztali számítógép modulja volt. A robbanásszerű fejlődés a ’70-es évek elején kezdődött, ’83-ban aztán a HP és a Canon közösen kifejlesztik a tintasugaras nyomtatókba kerülő nyomtatófejet, nem sokkal később pedig a HP megalkotja az első tintasugaras nyomtatót, a Thinkjet-et. Innentől már a lakosság számára is elérhető készülékek kerültek piacra. Azóta is folyamatos a fejlődés, már egészen kicsi, hordozható eszközöket is vehetünk, nyomtathatunk wifin keresztül és még sorolhatnánk az újdonságokat.

Otthoni használatra leginkább az Epson, a Canon és a Hewlett Packard nyomtatói terjedtek el, míg munkahelyeken, irodákban a Konica Minolta és a Ricoh nagy kapacitású behemótjaival találkozhatunk.

Az Online Toner webáruház a legnépszerűbb gyártók nyomtatóihoz kínál utángyártott és eredeti tintapatront vagy tonert. Az, hogy utángyártott vagy eredeti tintapatront, tonert választ, a nyomtatási minőséget nem befolyásolja. Alternatív kellékkel néha előfordul, hogy a készülék nem ismeri fel, ennek kiküszöbölése végett hasznos, ha a nyomtató frissítéseit letiltja, illetve egyszerre cseréli az összes színt akkor is, ha csak az egyik fogyott ki.

Az Online Toner nyomtatókellékek széles választékával, illetve kérdés esetén szakértői ügyfélszolgálattal várja Önt. Válasszon kedvezményes tonercsomagot vagy patroncsomagot ajándék fotópapírral!