Alakformáló harisnyák minden alkatra

Ha van egy kis felesleged, de szeretnél testhezálló ruhát felhúzni, semmi probléma! Ne engedd, hogy egy kis pocak és pár csípőre rakódott zsírpárnácska eltántorítson egy csinos ruhától.

Egy alakformáló harisnya tökéletesen eloszlatja a kis hurkákat, így kontúrosabbá varázsolja az alakod.

A Conte csodálatos alakformáló harisnyái alacsony vagy magas derékrésszel támogatják az elegáns megjelenésed.

Sőt, ezeknek a modelleknek ma már több előnyük van, mint gondolnád. Az anyaguk ugyanis sokszor tartalmaz aloe verát vagy E vitamint. A Conte Top Soft kompressziós harisnyájában is találsz E vitamint, ami apró mikrokapszulákban van jelen az anyag szálaiban, ezáltal védi és ápolja a bőrt. Tökéletes választás érzékeny bőrű hölgyeknek.

A Style modell nevéhez hűen rendkívül stílusos, elegáns, kiemeli az alakot a fenék résznél a kompressziós technológiájának köszönhetően. Speciális kialakítása miatt eltűnteti a bugyi vonalát, így nem kell mindenáron tangát húznod, ha nem szeretnél. Csakúgy, mint a Top Soft, a Style harisnyái is E vitamint tartalmaznak.

Az X-Press Softtermékek a combokra és a hasra összpontosítanak, valamint lifting hatás jellemzi őket a fenék részen. Aki igazán extra tartást szeretne, annak az X-Press alakformáló harisnyái az ideálisak, melyek a Conte legerősebb kompressziós modelljei. A harisnyák természetesen többféle színben és méretben elérhetők webáruházunkban.

Válaszd a klasszikus testszínt vagy egy modernebb grafitszürkét, bármilyen tónusú ruhához menni fognak! Ha igazán extra eredményt szeretnél, próbáld ki a feketét, ami még jobban slankít és hosszabbítja, formálja a lábaid!