Bababarát játékok az Asti baba webáruházból

Vásárolj otthonról, kényelmesen kisbabád számára az Asti Bababoltból! Webáruházunkban baba és gyerekjátékok széles választékával várunk újszülött kortól óvodás korig.

A kisbabák és a gyerekek fejlődésében hatalmas szerepe van a játékoknak. A kicsik kíváncsisága kielégíthetetlen, folyamatosan tanulnak és próbálják megismerni az őket körülvevő világot. Bababoltunkban összeszedtük azokat a baba gyerekjátékokat, amelyek segítik és vidámabbá teszik a tanulási folyamatot.

Újszülötteknek számára készült játékok esetében az érzékelés, tapintás, hangok és színek vannak a középpontban. A kiságyra szerelhető, zenélő forgók bájos plüssfigurái és megnyugtató dallama segítenek álomba ringatni a babát. A forgók aranyos plüssei mellett hűséges társa lesz kisbabádnak egy pihe-puha szundikendő. A kicsik már egészen korán felfedezik a különböző anyagokat, így a kendő többféle textíliája a tapintást is fejleszti. Hozzájárul emellett a szem- és kéz koordinációját, az érzékelést, és persze remekül elszórakoztatja a picit.Az elalváskor is könnyen a baba kedvencévé válhat, de a fogzási rágáshoz is alkalmas.

A bébi játékok alapvetően puha plüssök vagy csörgő-zörgő, zenélő játékok, csörgők és rágókák. A rágókák már a fogzás megkezdődése előtt is hasznosak,ugyanis fogínyerősítő szerepet töltenek be. Amikor viszont ténylegesen jönnek a fogacskák, a rágás (főleg, ha hűsítő hatású a rágóka) segít enyhíteni a babának a kellemetlen érzést. Az Asti Bababoltban biztonságos anyagokból készült baba és gyerekjátékokat forgalmazunk már egészen 0 hónapos kortól. A rágókák és rongyik is bababarát anyagból vannak, kisbabád bátran rágcsálhatja őket anélkül, hogy ártanának neki.

Szintén újszülött kortól használható mókás és praktikus dolog a játszószőnyeg.

A járni és ülni még nem tudó babák figyelmét hosszú időre leköthetik a tükrök, bébi plüssök, gombnyomásra hangot vagy zenét játszó elemek. A játékokhoz hasonlóan a játszószőnyegek is bababarát anyagból készülnek, fejlesztik a babák érzékelését, látását, hallását, valamint mozgásra ösztönzik őket.

Intézd el a bevásárlást a babának az Asti Baba webáruházból! A bútoroktól a ruhákon át a játékokig minden szükséges felszerelést és eszközt megtalálsz, ami csak kellhet.