Biztonságos és szórakoztató kültéri játékok

Amikor végre elmúlnak a télies hidegek, és megérkezik a meleg a napsütéssel, a gyerekek imádnak kint játszani az udvaron és a kertben.

Az otthoni mókázás idén tavasszal még fontosabb, mint általában, mivel a koronavírus okozta korlátozások miatt a gyerekek sokkal több időt töltenek otthonukban. A  bölcsődék és óvodák hónapokra bezárták kapuikat, ennek köszönhetően a gyerekeknek sokkal több energiájuk marad, és lefoglalni őket egész nap nem könnyű feladat.

A kicsik nagyon kreatívak tudnak lenni, és gyakorlatilag bármivel képesek játszani, akár egyszerű dobozokkal vagy ládákkal is. Azonban a kisgyerekek számára a ház körül található, teljesen veszélytelennek tűnő tárgyak is képesek sérülést okozni, elég csak arra gondolni, hogy lenyelhetik az apróbb dolgokat.

Éppen ezért a kültéri játékoknak mindenekelőtt biztonságosnak kell lenniük. Ez azt jelenti, hogy nincsenek hegyes vagy éles elemeik, nem törékenyek, amennyiben fából készültek, nem állnak ki belőlük szálkák, illetve nincsenek olyan fém elemeik, amik a napon maradva annyira felforrósodhatnak, hogy égési sérülést okozhassanak. Az ideális kültéri játékok emellett bírják a gyűrődést, tehát ütésállóak, és sem a nyári forróság, sem a téli fagyok nem ártanak nekik.

A Játéktenger egy megbízható játék webáruház, ahol egyebek mellett nagyszerű kültéri játékok igazi armadájából válogathat.

Minden egyes termékünk bevizsgált, biztonságos és minőségi játék, amik közül igazán könnyű kiválasztani a kedvenceket a számos fotónak köszönhetően.

A kis kertészek imádni fogják a kis locsolókat, gereblyéket, lombseprűket vagy ásókat. A játékos  távcsövek, nagyítók és elemlámpák segítségével bárki igazi felfedezőnek számíthat!

A mesékből ismert karakterekkel ellátott labdákkal a játék is jobb, elvégre ki ne szeretne egy Bogyó és Babócás lasztit?

A sor természetesen hosszasan folytatható, elvégre játékok százait kínáljuk, amik ráadásul az állandóan változó kedvezményeknek hála még a szokásosnál is alacsonyabb árakon kerülhetnek  birtokába, tehát igazán megéri gyakran benézni. Elvégre játékból sohasem elég! Ráadásul a házhozszállítás sem kerül pénzbe 15000 forintos vásárlás fölött.