Bízza ránk a piszkos munkát!

felújítás utáni takarítás

Egy ház, de tulajdonképpen bármilyen épület felújítása igen nagy munka, viszont csak egy nagyon fontos lépést követően lehet befejezettnek tekinteni: ragyogóan tisztának is kell lennie a munkálatok befejeztével.

A felújítás utáni takarítás azonban egyáltalán nem egyszerű, vagy könnyű munka.

A felújításból hátramaradt rengeteg kosz és por még csak a probléma kisebbik részét képezi. A festés utáni festékcseppek, valamint a ragasztómaradványok eltüntetése jelentősen nehezebb, különösen, ha tükrökről vagy ablakokról kell eltávolításukról gondoskodni. Ez nem csak hosszadalmas és fárasztó, de különleges szerek és eszközök nélküli megtisztításuk gyakran karcokkal vagy más sérülésekkel jár.

A felújításának több szintje létezik, ez a nyílászárók cseréjétől vagy falak festésétől a teljeskörű felújításig terjedhet, ami majdnem az ingatlan újjáépítésével ér fel.

Minél nagyobb a munka, annál keményebb dió a felújítás utáni takarítás. A beköltözés vagy visszaköltözés önmagában is éppen elég fárasztó, bízd hát a takarítás feladatát igazi profikra! Keresned sem kell tovább, a Takarító Kommandó egy professzionális takarító cég, akik mögött kizárólag a tökéletes tisztaság marad.

A felújítás utáni takarítást érdemes időben megrendelni, mert egyáltalán nem biztos, hogy azonnal találsz szabad takarító céget.