Céges rendezvények Budapest legszebb helyein

rendezvényhajó

Nyűgözze le vendégeit és szervezze az idei céges partit egy dunai hajóra! A budapesti rendezvényhajók egyedülálló helyszínt biztosítanak bármilyen konferencia, csapatépítő tréning, üzleti találkozó vagy termékbemutató számára.

A rendezvényhajókon minden feltétel adott egy sikeres rendezvény lebonyolításához. Ehheza technikai háttér (vetítés, hang és fények), a termek, a berendezések és a szolgáltatások minősége is nagyban hozzájárulnak. A hajók legfőbb vonzerejét persze a csodálatos panoráma és a különleges helyszín élménye adja. A fedélzetről teljesen új nézőpontbólélvezheti a főváros szebbnél szebb látványosságait, a naplementét és a Duna ragyogó csillogását.

A vendégek számától függően kisebb, családias hangulatú hajó (pl. Onyx), illetve nagyobb, akár többszáz fős kapacitással rendelkező rendezvényhajó is bérelhető (pl. Zsófia, Gróf Széchenyi). Ezek közül is vannak álló- és sétahajók; a sétahajókon egy kellemes és lélegzetelállító hajókázáson vehetnek részt az utasok. Az ízletes vacsora közben Budapest csodálatos panorámája páratlan élményben részesíti a vendégeket.

Valamennyi hajón kiváló konyha működik. Az étlapokon hazai és nemzetközi különlegességek is megtalálhatók, továbbá széles bor- és italkínálattal is szolgálunk. Az este emlékezetes pontja lehet egy borkóstolóval egybekötött vacsora, akár svédasztalos fogadás, díszvacsora, akár egy lazább hangulatú koktél- vagy grillparti. Tavasszal és nyáron a legtöbb rendezvényhajón nyitott terasz is várja a vendégeket stílusos elrendezéssel és további kikapcsolódási lehetőségekkel.

A rendezvényhajók a céges eseményeken kívül privát rendezvényeknek is otthont adnak, például esküvő, ballagás, családi, baráti összejövetelek, bálok és kisebb koncertek is rendszeresek a hajókon. Igazi luxus élmény lehet vendégei számára egy itt tartott esemény, melyet még sokáig emlegetni fognak.