Egészséges, fehér mosoly? Önnek is megjár!

fogaszati-kezeles-szajsebeszet-gyor

Szeretne tökéletes, egészséges mosolyt? A Győri Dentys fogászatban hosszú távú partnerre lelhet a szakszerű és fájdalommentes fogorvosi kezelésekben.

Bátran fordulhat hozzánk állapotfelméréssel,fájó foggal, ínyproblémákkal, de fogpótlások készítésében, esztétikai kezelésekben is állunk rendelkezésére.

Nálunk a páciens az első – eszerint végezzük a munkánkat. Fogorvosi rendelőnk hangulatán érződik a családias légkör, az empátia és a páciensközpontúság a Dentys-nél természetes. Elkötelezettek vagyunk pácienseink teljeskörű fogászati kezelése iránt, ezért azt gondosan, Önnel részletesen egyeztetve tervezzük meg.Különböző alternatívákat dolgozunk ki az Ön igényeihez igazodva, válassza bármelyiket is, szájának és fogainak egészsége garantált.

Győri fogorvos és asszisztens csapatunk képzett, nagy szaktudású kollégákból áll, munkájukat pedig a legmodernebb eszközök és felszerelések segítik. A fogászati konzultáció során így azonnal kiértékelhető panoráma vagy digitális röntgenfelvételt tudunk készíteni, alapos vizsgálat után összeállítjuk a kezelési tervet, melyet írásos árajánlattal támasztunk alá. A konzultáció mindössze 30 percet vesz igénybe, mely során átfogó képet kap szája és fogai egészségi állapotáról.

A hangsúly nálunk a megelőzésen van, nem a kezeléseken.

Ne feledkezzen meg a félévente ajánlott fogorvosi ellenőrzésről! Egy alapos átvizsgálással számtalan probléma kialakulása megelőzhető, illetve visszafordítható. Ne várja meg, hogy a fájdalom hozza el rendelőnkbe!