Egy olcsó, minőségi költöztető cég

Ha megtaláltad álmaid otthonát, már „csupán” annyi a dolgod, hogy odaköltözöl. A költözés természetesen nem csak az ingóságok egyik helyről a másikra történő szállításából áll.

Bizonyos bútoraidat mindenképpen szerelni kell. Egy hatalmas franciaágyat például sokkal könnyebb mozgatni, miután leszereltük a fejtámlát, a keretet és a betétet. A bútorokat szétszerelni nem csak azért szükséges, hogy könnyebben szállíthatók legyenek, hanem a sérülések elkerülése miatt is. A lapraszerelt szekrények például remekül viselik a terhelést álló helyzetben, azonban forgatás és mozgatás közben a csapolások és kötések meglazulhatnak, aminek következtében már nem fog a szekrény olyan egyenesen állni, mint korábban. Költözéskor azonban ezt nem lehet elkerülni, különösen, ha lépcsőket is le kell küzdeni a szekrények cipelésekor, tehát a szerelés elkerülhetetlen.

Emellett nyilván le kell szerelni a csillárokat, függönykarnisokat és konyhabútorokat is, továbbá kikötni a mosógépet. Mindez igen nagy munka, ezért minden bútort csak annyira érdemes szétszerelni, amennyire szükséges. Sokszor tökéletesen elég például egy szekrény ajtajait leszerelni, hogy menedzselhető legyen a súlyuk, különösen akkor, ha üveges vagy tükrös ajtókról van szó. De egy körülbelül egy méteres, könnyű könyvespolcot teljesen felesleges szétszedni, hiszen anélkül is könnyen mozgatható.

Érdemes észben tartani, hogy jellemzően nem a nagy bútorlapok, hanem az olyan apró tárgyak, mint az alátétek, rúgók, fogantyúk vagy csavarok tűnnek el a költözés során, ezért ezeket mindenképpen közös dobozban ajánlott tárolni.

Mindez komoly munka tehát, azonban neked nem kell fáradnod vele, ugyanis egy teljes körű szolgáltatást nyújtó, jó költöztető cég profi módon és körültekintően szétszereli bútoraid.

A Bauer Teher éppen ilyen költöztető cég, akik több évtizedes tapasztalatára és szakértelmére bármikor számíthatsz.

Amennyiben minket választasz, a költöztetés szereléssel együtt is korrekt áron történik, hiszen a bútorokat felár nélkül, a szokásos óradíjban szereljük.
Sokan választanak hétvégi időpontot a költözéshez, de nálunk még hétvégi felárral sem kell számolnod. Légy te a következő elégedett ügyfelünk!