Enyhítse a porallergia tüneteit egyszerűen

Ha Ön vagy valamelyik családtagja porallergiától szenved, érdemes tudnia, hogy azt nem az egyszerű por okozza.

Szőnyegeiben és kárpitozott bútoraiban poratkák élnek, amik lehullott emberi hámsejtekkel táplálkoznak, majd kiszáradó ürülékük a levegőbe jut, amivel allergiás tüneteket okozhatnak. A rossz hír, hogy mivel a szőnyegek és kárpitok mélyebb rétegeiben találhatók meg, a kézi súrolás nem éri el őket, de még a rendszeres porszívózás sem szabadít meg sajnos tőlük.

A jó hír viszont, hogy egy rendkívül erős, minőségi takarítógép megtisztítja otthonát nem csak a makacs foltoktól és kosztól, de ezektől az élősködőktől is.

A gép meleg, tisztítószeres vizet fecskendez a szálak közé, így tisztítva és fertőtlenítve minden kárpitot és szőnyeget. Nagyon erős szívófejével külön tartályba gyűjti össze a koszos, használt vizet, ezzel gyorsítva meg a száradást is. Használhatja nem csak szőnyegeken, de kanapékon, foteleken, ágymatracokon, ágybetéteken, de még autójában is. Egy ilyen nagyszerű gép természetesen nagyon drága, azonban Önnek nem feltétlenül kell megvásárolnia: sokkal jobban jár, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, ami nem más, mint a takarítógép kölcsönzés Budapest bármelyik megyéjében.

Gyors, kényelmes és páratlanul hatékony megoldás, ami után eszébe sem jut többé a hosszadalmas és fárasztó súrolás.

A takarítógép kölcsönzés Budapesten ingyenes házhozszállítással történik, ráadásul kaució nélkül. Ne hagyja ki!