Esztétikus biztonsági rácsok otthona védelméért

ollós rács

Ha otthona és családja biztonságáról van szó, Ön sem ismer kompromisszumot? A Pető Védelem Kft. a segítségére lesz minőségi és esztétikus biztonsági rácsaival.

Termékeink egyedi készítésű, házához, lakásához tökéletesen passzoló kivitelűek.
A mozgatható (nem fix) biztonsági rácsok közül az egyik legelterjedtebb és leghagyományosabb típus az ollós rács. Ez a rácsfajta kül- és beltérben egyaránt remekül használható. Szerkezete erős, maximális védelmet biztosít ajtók és ablakok elé szerelve, de térelválasztóként is funkcionálhat. Masszív kialakításánál fogva az ollós rács megakadályozza a legelszántabb betörők behatolását is.

Hol lehet hasznos egy ollós rács?

– Családi házak és lakások külső-belső védelmére – ablakok, ajtók elé, garázsajtó elé, teraszra stb.
– Lépcsőházak lezárására, liftek elé
– Térelválasztónak alagsorba, garázsba
– Üzletek kirakatainak, irodák üvegfalainak védelmére
– Műemlék épületek védelmére
– Olyan épületekhez, ahol a bejárat beljebb van a külső falsík vonalánál

Az ollós rács sokoldalúan használható védelmi eszköz, mely egyszerű, nem kell hozzá áram, sem más energia. Időnként karbantartva évtizedekig óvja otthonát az illetéktelen behatolóktól.
Nagy előnye továbbá, hogy kézzel könnyedén nyitható és zárható. Nyitott állapotban a rács kevés helyet foglal, szerelhető falra, ajtó oldal falára, ki is fordítható. Ablak elé szerelve is elhúzható, nem zavar a kilátásban és a fényt is beengedi.A rácsok egy vagy két irányba is összetolhatók, kifordíthatók a megrendelő igénye szerint.
Keresse a Pető Védelem Kft-t egyedi árajánlatért!