Esztétikus és tartós padló betonból

A legtöbb ember amikor padlókról hall, automatikusan valamilyen padlóképező anyagra gondol, mint például parketta vagy valamilyen más típusú fa padlóburkolat, LVT-padló, linóleum, esetleg epoxi padló.

Ezek mindegyike jól bevált, klasszikus padlótípus, és mindegyikük rendelkezik saját előnyökkel és hátrányokkal, azonban közös bennük, hogy előbb-utóbb szükségük lesz egy rendkívül költséges helyreállításra.

Ezzel szemben a betoncsiszolás segítségével magából a betonaljzatból létrehozható a tökéletes padló, és nincs szükség semmilyen más anyagra.

A betoncsiszolás alapvetően abból áll, hogy eltávolítjuk a beton felső, puhább cementrétegét, aminek köszönhetően a felszínre kerül a beton belsô, rendkívül kemény struktúrája. Ezt tökéletesen simára csiszoljuk és polírozzuk, és az így kapott padló nem csupán funkcionális, de remekül is néz ki.

Egy szakszerűen kivitelezett betonpadló gyakorlatilag örökké tart, mivel rendkívül kopásálló, tartós, masszív, nem porzik, ráadásul takarítani is meglehetősen könnyű.

Cégünk, az Epo-trend Kft igen nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a beton megmunkálásának területén. Fúzióra léptünk a TM márkával, aminek köszönhetően a termékeiket saját márkanév alatt forgalmazzuk. Ezek az eszközök piacvezető csúcstermékek, amik sikerület megbízható, masszív és tartós kialakításuk mellett korszerűségüknek is köszönhetik. A gépek a tengerentúlról érkeznek, ezért megrendeléskor minden esetben számolni kell gyártási és szállítási idővel is.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!