Gyors eredmény a súlyvesztésben fehérje diétával

Hogy igazán megértsük, mi is az a fehérje diéta (más néven ketodiéta vagy protein diéta), előbb magáról a fehérjéről kell többet megtudnunk. A fehérjék szerves makromolekulák, amik fontosságát jól mutatja, hogy minden egyes, sejtekben lejátszódó folyamatban részt vesznek.

Az emberi szervezet természetes állapota a ketózis, ami azt jelenti, hogy minimális zsír és szénhidrát bevitele mellett rendszeresen megfelelő mennyiségű fehérjével (proteinnel) van ellátva.

Prodietix fehérje diéta

Ilyenkor a szervezet ketonállományt hoz létre a zsírszövetekből, ami helyettesíti a szénhidrátot, a test elsődleges energiaforrását. A Prodietix fehérje diéta számos sós vagy édes fehérjetartalmú ételt tartalmaz, amik teljes mértékben helyettesíthetik a mindennapi ételeket. Tészták, kenyér, kekszek, hideg és meleg italok, levesek, rántották, palacsinták, smoothie, krémek és sütemények egyenesen Franciaországból, kizárólag a legkitűnőbb alapanyagokból, mint például a tojásfehérje, szója, tej és tejsavó. Ételeink nem csupán finomak és egészségesek, hanem számos elengedhetetlen ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak, amikre testünknek minden nap szüksége van.

A fehérje diéta az orvostudomány által elismert módszer, ami akár már pár hét után látványos eredményt hozhat a fogyásban.

Többféle Prodietixfehérje diéta létezik, ezeket diétás programoknak nevezzük. A programok hossza a jelenlegi, illetve a kitűzött súlytól, továbbá az életkortól függenek. Minél nagyobb súlyt kíván az ügyfél leadni, annál hosszabb az adott diétás program, tehát ajánlott egyedi diétát összeállítani. Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat, de akár telefonos tanácsadást is kérhet tőlünk, ahol 15-20 perc alatt megkapja a szükséges tájékoztatást.