Gyors és hatékony szolgáltatások

Ha otthonában vagy munkahelyén a lefolyórendszer eldugult, nem csak az a fontos,  hogy a segítség gyorsan megérkezzen, hanem az is, hogy az hatékony legyen, vagyis olyan szakemberek kellenek, akik bármilyen problémával megbirkóznak, és professzionális eszközökkel vannak ellátva.

Amennyiben hozzánk fordul, éppen ezt kapja! Minden esetben pontosan érkezünk, bontás nélkül dolgozunk, továbbá csatateret sem hagyunk magunk után, figyelünk a higiéniára is. Legyen szó mosogatóról, fürdőkádról, zuhanytálcáról, piszoárról, bidéről, WC-ről, padló összefolyóról vagy vezetékekről, munkánkra egy hónapos garanciát vállalunk.

A tevékenységi körünkbe olyan szolgáltatások is beletartoznak, mint a szennyvízcsatorna karbantartása. Ez nem csupán ipari épületeknél elengedhetetlen, hanem családi házaknál is. Ha elmarad, idővel komoly problémákat okozhat hiánya. A rosszul kialakított vezetékrendszer vagy az elöregedett csövek miatt a házon kívül is kialakulhat dugulás. Érdemes legalább néhány évente átnézetni az egészet szakemberekkel, illetve legjobb esetben félévente magas nyomással átmosni a csatornát. Az erős vízsugár önmagában is megelőzheti a komolyabb dugulások kialakulását, és megszabadítja a csöveket a lerakódott szennyeződésektől, amik később gondot okozhatnának.

Az elmúlt években egyre gyakoribb a szélsőséges időjárás, például az extrém, özönvízszerű esőzések, így az alacsonyabban lévő ingatlanok, mint a mélygarázsok, pincék, de akár lakások is gyakran víz alá kerülnek, amennyiben az alul-méretezett csatornahálózat nem képes kezelni. Épp ezért a vízszivattyúzás is az általunk kínált szolgáltatások közé tartozik. Pest megye teljes területén, illetve bármelyik budapesti kerületben vállaljuk a vízzel elárasztott ingatanok szivattyúzását, a feladattól függően benzines vagy elektromos szivattyúval.

A már korábban említett harminc napos garancia mellett számos oka van, amiért érdemes minket választania, például nálunk nincs hétvégi felár, nincs kiszállási díj, sem folyóméter díj és ünnepnapokon is elérhetőek az általunk kínált szolgáltatások.