Hogyan szabadíthatjuk ki a mosogatónkat a dugulásból

Amikor a mosogatónk eldugul, egy háziasszonynak megáll az élete, nem tud főzni, mosogatni és kellemetlen szagok terjengnek a lakásban. Ilyenkor még étvágyunk sincsen az evéshez, ezért kell egy gyors megoldás.

Hívjunk ki egy profi duguláselhárító szakembert, aki pillanatok alatt megoldja a dugulást vagy próbálkozhatunk saját házi módszerekkel, hátha sikerül megszüntetni a dugulást.

Szakember nélkül saját magunk neki merünk állni a munkának fel, kell készülnünk, hogy nem egy könnyű feladat és sok kosszal jár. Elsőnek a szifont próbáljuk szétszedni, tisztítsuk ki.

Összeszerelésnél ügyeljünk arra, hogy a tömítések ne sérüljenek, és a helyükre kerüljenek vissza. Továbbra is fenn áll a dugulás próbáljuk is a pumpát. Makacs nagy szennyeződésnél a pumpa sem segít, akkor próbálkozzunk vegyszerekkel, de vigyázzunk, mert bőrt maró vegyszert tartalmaznak, mindig tartsuk be a flakonon feltüntetett utasítást. Több vegyszert sose rakjunk az írt mennyiségnél, mert kárt tehet a csövekben. Nem vagyunk magunkban biztosak, hogy meg tudunk birkózni a duguláselhárítással hívjunk ki egy profi szakembert, akit éjjel nappal hívhatunk, és pár óra leforgása alatt eljön hozzánk és megszabadít a dugulástól. Olcsó duguláselhárítás árak.

Duguláselhárító tudja, hogy milyen nyomással szabad kimosni a csöveket,

nem fogja szétnyomni a csöveket, koszt sem hagy maga után. Falbontás és járólap bontás nélkül elhárítja a dugulást. Keressen minket bizalommal.

Telefonszámunk: 06 (20) 356 7030

E-mail: info@mesteri-dugulaselharitas.hu