Hollywoodi mosoly? Többé nem álom!

szájsebészet

A Király Dent fogászat Budapest három pontján is elérhető. Fogászati rendelőink csúcstechnológiával vannak felszerelve, és egyedülálló szakmai színvonalat képviselnek. Személyzetünk és orvosaink számára elsődleges az empátia és a barátságos hangnem a páciensekkel szemben. Célunk az elégedett páciens.

A Király Dent fogászati magánklinika szolgáltatásai között nem csak hétköznapi szájhigiénés kezelések,

hanem komolyabb szájsebészeti beavatkozások, esztétikai fogászat, fogszabályozás, fogbeültetés is szerepel. Sőt, mivel tudjuk, hogy a fogfájás szinte mindig a legrosszabbkor jön, fogászati ügyelet 0-24 órában a rendelkezésére áll. Bármilyen fogászati problémája is van, mi találunk megoldást. Nagy szaktudású orvosi teamünk és modern eszközeink teszik ezt lehetővé. Célunk, hogy fájdalommentesen végezzünk minden kezelést.

Ez magában foglalja már az érzéstelenítéskor adott injekciót is, mely egy nagyon vékony tűnek hála szinte teljesen érezhetetlen. Vannak, akik még mindezek ellenére is rettegnek a kezelésektől, ezért rendelőnkben működik altatásos fogászat is, valamint éber szedáció.

Az éber „altatás” során szó szerint nem alszik a páciens, csak kábult állapotban van, de kommunikál és kooperatív. Komolyabb kezeléseknél, nehezebb foghúzásoknál, vagy kisebb szájsebészeti műtétnél ajánljuk ezt az eljárást. Fogorvosaink és valamennyi munkatársunk az Ön igényeit igyekszik maximálisan kielégíteni. A Király Dent fogorvosai Budapesten várnak minden kedves érdeklődőt.