Horoszkópos karkötő nem csak az asztrológia szerelmeseinek

bika horoszkópos karkötő

A horoszkóp kifejezés a görög horoscopos („óranézés”) szóból ered, és tulajdonképpen a Naprendszer bolygói, a Hold, a tizenkét állatövi jegy és a Nap helyzete által mutatott ábra, egyetlen adott pillanatban, többnyire egy személy születésének idején, vagy életének fontos pontján.

Ennek segítségével az asztrológusok egy adott ember jelleméről, betegségi hajlamairól vagy a sorsáról következtetéseket vonhatnak le. Nem okozói, hanem csak megmutatói a történéseknek.

Ha te is kedveled az asztrológiát, az Ajándékszer webshopban most könnyedén találhatsz igazán neked való ékszereket: ezek a horoszkópos karkötők.

Ha például Vízöntő vagy, a gyönyörű, lila ametisztből faragott gyöngyökből készült karkötő tökéletesen illik hozzád. Az ametiszt misztikus hírnevű kő, úgy tartják, segít leszokni a káros szenvedélyekről, megvéd a részegségtől és szerencsét hoz viselőjének. A rajta lévő vízöntős medált nikkelmentes fémötvözet alkotja, így az arra érzékenyeknek sem okoz allergiás reakciókat, viseld bátran bármikor!

Ha oroszlán jegyű szeretted vagy barátod szeretnéd meglepni, természetesen számára is találsz horoszkópos karkötőt. A hegyikristályból készült ékszer nem csak tetszetős, de a pozitív energiákat is vonzza!

Ha 10.000 forint feletti a rendelésed, a házhozszállítás is ingyenes.