Ipari hatékonyság otthona takarításában

karcher takarítógép kölcsönzés

Takarítani a legtöbben nem szeretnek, hiszen ez tipikusan olyan házimunka, amit nem lehet befejezni, csak felfüggeszteni.

Azonban a takarítógép kölcsönzés Budapest minden kerületében lehetővé teszi, hogy hatékonyan, olcsón és rövid idő alatt végezzen az egész lakással. Egy professzionális Kärcher kárpittisztítógéppel sokkal egyszerűbb a takarítás.

Egy ilyen gép megvásárlása persze komoly kiadás lenne egy átlagos háztartásnak, ezért mi lehetővé tesszük a takarítógép kölcsönzést Budapesten. A készülékkel szinte minden kárpitos felületet maximálisan tisztává varázsolhat: padlószőnyegeket, ülőgarnitúrákat és más bútorokat, ágymatracokat, de még autója kárpitjait is.

A takarítógép felveszi a harcot a látható és láthatatlan szennyeződésekkel, porral és poratkákkal.

A piszkos szőnyeg, a foltos kanapé teljesen megújul, többé nem kell szégyenkeznie a vendégek előtt.A készüléket nagyon könnyű használni: a speciális tisztítószeres vizet a takarítógép tiszta vizes tartályába kell tölteni. Az adagolófej segítségével ezt az elegyet a koszos felületre kell felhordani, ahonnan a nagy teljesítményű szívófejjel azonnal el is lehet távolítani. Erősebb szennyezettség esetén hagyhatjuk kicsit dolgozni a szert. A nagy szívóerőnek köszönhetően a szőnyegek, bútorhuzatok száradási ideje jelentősen csökken.

A kárpittisztítógép nem csak tisztít, de fertőtlenít is, így kimondottan ajánlott olyan háztartásoknak, ahol háziállat, kisgyermek vagy allergiás személy él.

Próbálja ki a takarítógép kölcsönzést Budapest bármely kerületében, mi házhozszállítjuk Önnek a gépet! Meglátja, ezentúl mással sem akar majd takarítani!