Ipari kárpittisztítás otthonában

A padlószőnyegek a mindennapos használat során bepiszkolódnak, porosodnak. A tisztításuk nem egyszerű feladat. Mindenki által ismertek a régi jól bevált technikák: kiporolás, mosószeres, vizes átkefélés.

Tény, hogy minden szennyeződést, és minden szőnyeget más-más módon kell tisztítani.

Hiába próbálkozunk azonban a házi módszerekkel, az esetek többségében nem járunk akkora sikerrel, mint szeretnénk. A legegyszerűbb módja a szőnyegtisztításnak a profi takarítógép használata. A gép elvégzi helyettünk a piszkos munkát: a tisztítószeres vizet rápermetezi a szőnyegre, majd a szennyes vizet külön tartályba szívja fel.

Ma már bérelhetünk ipari szőnyegtisztító gépet, amely a háztartási verziójától eltérően nagyobb nyomással dolgozik, így sokkal mélyebbre jut el a mosószer, valamint a szívó hatása is nagyobb, azaz több koszt és vizet szív fel. A padlószőnyeg így hamarabb szárad és tisztább is lesz.

Ha szeretné a saját szemével is látni az eredményt, a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest minden kerületében megvalósítható.

A Szabó Gépkölcsönzőből kaució nélkül bérelhet profi ipari Kärcher takarítógépet.

A megbeszélt időpontra kiszállítjuk, majd vissza is visszük a gépet, Önnek egy lépést sem kell tennie, dugóban állnia pláne nem! A kölcsönzéssel rengeteg időt és energiát spórol, a bérleti díj szintén kedvező. Próbálja ki Ön is a kárpittisztítógépet otthonában!