Ipari takarítógép kölcsönzés költséghatékonyan

Egy ipari teljesítményű, nagy területekre alkalmas padlótisztítógép százezrekbe kerülhet használtan – sőt, a felülős típusok akár milliókba is.

Ha vállalkozásához szüksége van egy hatékony takarítógépre, ajánljuk figyelmébe a takarítógép kölcsönzést. Súlyos kiadások helyett béreljen takarítógépet az Intercleantől!

Ipari takarítógép, seprőgép, súrológép bérlése napi, heti, illetve havi esedékességgel.

Kínálatunkból választható különböző típusú és teljesítményű súrológép gyalogos és vezetőüléses kivitelben. Professzionális Nilfisk, Comac, Cleanfix és más megbízható márkák kiváló takarítógépeit és porszívóit kölcsönözheti tőlünk.

Az ipari porszívó, ahogy neve is tükrözi, kifejezetten nagyüzemi használatra lett tervezve.

Elsősorban abban különbözik átlagos társától, hogy nagyobb teljesítményű, hosszabb üzemidőre képes,továbbá a porgyűjtő tartálya is jóval nagyobb. A gépek a száraz és nedves szennyeződéseket egyaránt felszívják, akár eldugult lefolyókhoz is használhatók. Némelyik takarítógépünk pedig fúvó funkcióval rendelkezik, amellyel szintén kisebb dugulások elháríthatók. Az ipari porszívók forradalmi vízszűrő rendszerének köszönhetően a porszívózás többé nem jár kellemetlen szagokkal, sem a levegőbe visszajutó porral. A levegő érezhetően tisztább lesz, ezáltal csökkennek az allergiás tünetek is.

Egytárcsás súrológépeink járólapok, kemény felületek alapos takarítását végzik el. Intenzív tisztítás érhető el a használatukkal, a szennyeződéseket gyorsan képes fellazítani. Ezután nincs más dolgunk, mint egy vízszívóval (vagy a fent említett ipari porszívóval) felszívni a feloldott koszt, és a padló máris ragyogóan tiszta.

Ha praktikus és gazdaságos megoldást keres üzletének, telephelyének tisztítására, válassza a takarítógép kölcsönzést az Intercleantől!