Keresőoptimalizálás, linképítő csomagok

Web-programozás, keresőoptimalizálás, linképítő csomagok

A NiquistCorpot egy lendületes, non-stop elérhető web-programozó csapat alkotja. Megalakulásunkkor célul tűztük ki, hogy ügyfeleink igényeit legjobb tudásunk szerint, maximálisan kielégítsük. Az általunk készített reszponzív weboldalak nemcsak külsőre minőségiek, hanem funkcionálisan is. Egyedi dizájnnal, átlátható tartalommal és könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel látunk el minden honlapot. A tervezéstől a végső simításokig minden szakaszban egyeztetünk az ügyféllel, hiszen neki dolgozunk.

A megbízó és a tervező közötti együttműködés elengedhetetlen a teljes siker eléréséhez.

A kész weblap tartalmát a megrendelő is szerkesztheti egy könnyen kezelhető menün keresztül, anélkül, hogy bármilyen programnyelvet el kellene sajátítania. Ha mégis inkább ránk bízná a későbbi változtatásokat, örömmel vállalunk karbantartást is. Természetesen már meglévő honlapok felújításával, linképítésével, mobiloptimalizálttá tételével, stb. is foglalkozunk, bármely szolgáltatásunk igénybe vehető nem általunk létrehozott weboldallal is.

Nálunk a hangsúly az egyediségen és a minőségen van.

A weblap készítés végeredményeként nem egy előre gyártott sablont (úgynevezett template) kap tőlünk az ügyfél „felöltöztetve”, hanem egy gondosan tervezett, stílusos designt. Az alap weboldal készítéskor kérheti, hogy az mobiloptimalizált legyen, azaz igazodjon a mobil kijelzőjéhez, azon is kényelmesen lehessen olvasni. Ez ma már szinte elvárás egy céges weblap vagy webshop esetében, de személyes oldalaknál is előny.

Nagyon fontos ezen kívül a weboldal népszerűsítése.

Egy módszer erre, hogy meghatározott, releváns kulcsszavakra a keresőkben az első találatok között legyünk.

Ez a keresőoptimalizálás. Csapatunk hatékony munkával, Google-barát módszerekkel akár az első helyre is eljuttatja honlapját. Vállalkozások számára teljes arculattervezést is kínálunk, valamint piackutatást végzünk, online marketing tanácsokkal is ellátjuk céges megrendelőinket.

Ne feledje: a jó weboldal vagy webshop nem egy termék, hanem egy eszköz, ami sikert, eredményeket és profitfellendülést hozhat.