Kertépítés, kert karbantartás a Balaton fővárosában

kertner kertépítés

Ha olyan kertről ábrándozik, ami hangulatos, rendezett és ahol feltöltődhet, a Kertner Kertészet megvalósítja.

Fő szolgáltatásunk a kert karbantartás és kertépítés Siófok városában, de Balatonalmáditól Balatonboglárig terjedően is. A családi házban élők többsége szeretne esztétikus, nyugalmat árasztó kertet, amit nem kell sokat gondozni. Ha Önnek is van már egy elképzelése, ossza meg velünk és abból kiindulva megtervezzük a kertet.

A kertépítés kivitelezés része a tereprendezés, füvesítés, gyepszőnyegezés, növények telepítése, térkövezés, természetes kő járólapokból ösvény kialakítása.

Öntözőrendszerek telepítését is vállaljuk, hogy a fű mindig üde zöld és egészséges legyen. Segítünk az elhanyagolt, rendezetlen területeket élettel teli édenkertté varázsolni.

A kertépítés Siófokon teljeskörű szolgáltatást takar: a kerttervezést,a kivitelezést és igény szerint kertfenntartást. Bizony, Önnek lehetősége van az általunk készített vagy már meglévő kertekre heti karbantartást kérni. A kertfenntartás részei évszaktól függően változnak.A metszés, permetezés, gyepszellőztetés, műtrágyázás a tavaszi munkálatok része, nyáron főként fűnyírás, bokrok nyírása, gyomlálás a feladatunk, ősszel pedig a zöldhulladék elszállítása, vegyszerezés és műtrágyázás.

Karbantartó jellegű kisebb építőipari munkákkal is megbízhat minket, ilyen a vakolatjavítás, apróbb lakatos munkák és térkövezés. Gépesített eszközeink egytől-egyig minőségi, halk gépek, így a szomszédok biztosan nem fognak panaszkodni, legfeljebb irigykedni az Ön gyönyörű új kertjére. Legyen az Ön kertje a zöldebb!