Korrekt Takarítás Budapest egész területén

Ha túl sokat dolgozik, és sem ideje, sem energiája a nagytakarításokhoz, érdemes professzionális segítséget igénybe vennie.

A Korrekt takarítás Budapest, sőt, egész Pest megye területén  megbízható, bevált takarítókkal gondoskodik otthona tisztaságáról, akik akár erkölcsi bizonyítvánnyal és szerződéssel is segíthetik a kezdeti bizalom kialakulását. Rendszeres  takarítás mellett vállalunk alkalmi takarítást is, ami valamilyen esemény, például egy házibuli  vagy lakásfelújítás után igazán kézenfekvő.

Korrekt takarítás

Lakása takarítása mellett számíthat ránk a ház körüli teendőkben is: gondozzuk a kertjét, lenyírjuk a füvet, eltakarítjuk a lehullott leveleket, megtisztítjuk a kültéri burkolatait nagynyomású ipari gépekkel. Az ipari technikával való,teljes körű garázstakarítás is szolgáltatásaink közé tartozik, legyen szó akár mélygarázsról, akár parkolóházról.

Nem csak magánszemélyek otthonainak, hanem irodáknak, társasházaknak és üzlethelyiségeknek is vállaljuk rendszeres vagy alkalmi takarítását Budapesten és Pest megyében természetesen áfás számlával. Gépeink és takarító eszközeink a lehető legmodernebbek, és amennyiben bio takarítást kér, kizárólag minőségi, 100%-ban lebomló és természetes öko tisztítószereket használunk a takarítás során. Válasszon minket!