Kosaras emelő kölcsönzés korrekt áron

octopussy emelőkosár

Egy kosaras emelő számos esetben felbecsülhetetlen segítséget jelenthet építőipari munkákhoz, például magasfeszültségű vezetékek szereléséhez és javításához, kémények építéséhez, bontásához vagy javításához, magas épületek szigeteléséhez vagy festéséhez, csarnokok szerkezetszereléséhez, épületgépészeti munkák elvégzéséhez vagy közvilágítás karbantartásához, kiépítéséhez.

Azonban jellemző, hogy a kosaras emelő ár nagyon magas, milliókra rúg. Amennyiben a gép nincs nagy rendszerességgel használatban, a vásárlás jelentős kiadás, aminél sokkal jobban megéri a bérlés.

Jelenleg mi vagyunk az egyetlen cég Zala megyében, akiktől kosaras emelőt tud kölcsönözni.

Mindenképpen meg kell említenünk, hogy a bérlési szándékot mindenképpen érdemes előre jelezni, ugyanis érkezési sorrendben teljesítjük az igényeket. A kosaras emelők építőipari munkák mellett ideálisak ablakok külső tisztításához, film vagy videoklip forgatásához, műemlék-védelemhez, termetesebb fák ágainak vagy lombjának visszavágásához, magas helyek dekorálásához, vagy bármilyen magasban történő munkához.

Oil & Steel Octopussy 1412Twin kosaras emelőnk különösen alkalmas beltéri használatra, mivel a gumilánctalpas haladásnak köszönhetően az emelő fajlagos talajterhelése összehasonlíthatatlanul kisebb az önjáró állványokénak, így a padlózatban és burkolatban sem tesz kárt, de füvesített terepen is bátran használható. Szintén a beltéri használatot könnyíti meg, hogy a gép vegyes üzemű meghajtású, aminek köszönhetően hálózati feszültségről (230V AC) hosszabbítón keresztül működve csendes munkavégzést tesz lehetővé és nem bocsát ki kipufogógázt. Viszont a gyors és kényelmes haladásról sem kell lemondani, ugyanis a kosaras emelő robbanómotorral is fel van szerelve. A gép stabilitását ellensúlyok helyett négy darab kitalpalás biztosítja, emiatt önsúlya legalább háromszor-négyszer kisebb a hasonló munkamagasságú karos emelők súlyánál. Ezen tulajdonsága nehezen megközelíthető vagy egyenetlen terepen rendkívüli előnyt jelent más típusú gépekkel szemben.

A kosaras emelőgépünk személyzettel és anélkül is bérelhető, azonban, ha csak a gépet bérli, kezelését semmiképp ne bízza olyanra, aki nem rendelkezik a megfelelő szakképesítéssel!