Légy egyedi és stílusos Desigual kollekcióval

Amennyiben járatos vagy a divat világában, és kedveled az egyedi darabokat, bizonyára ismerősen cseng a Desigual márkanév.

A Desigual egy spanyol kifejezés, jelentése „többitől eltérő” vagy „más”. Ennek megfelelően a Desigual világmárka ruhái színesek, egyediek és formabontóak. Természetesenmint minden, átlagostól eltérő, egyedi dolog, ezek a ruhák is megosztóak. Az emberek vagy imádják őket, vagy túl harsánynak, túlzónak tartják őket; azonban az biztos, hogy senki sem megy el mellettük szó nélkül.

Ahogy az híres világmárkáknál is gyakran előfordul, a kezdetek meglehetősen szerények voltak. Alapítója a svájci származású Tomas Meyer, aki fiatal korában a spanyolországi Ibiza tengerpartján árult használt ruhákat. Egy alkalommal háromezer darab használt farmert nem tudott eladni, ezért, hogy pénzt lásson belőlük, szétvágta őket, és a darabokból különleges patchworkdzsekiket varrt. Ezeket az egyedi darabokat hamar megvásárolták mind egy szálig, aminek köszönhetően megfogant Tomas Meyer fejében a cégalapítás gondolata. Egy barátja segítségével 1985-ben meg is jelent az legelső Desigual kollekció. A következő évtizedekben folyt az igazi huszadik századi spanyol hódítás. A spanyol, portugál és francia divatvilág után Európa többi országát is meghódította a Desigual, innen már csak egy lépés volt az amerikai kontinens.

A Desigual ruháira jellemzőek a merész színek és formák, üzenetük az, hogy az élet apró örömeit is ki kell élvezni, és mindig vidámaknak és boldogoknak kell lennünk, amikor az csak lehetséges.

Gyakori motívumok a mandalák, virágok, absztrakt és graffiti minták.

A pozitív életszemléletű, trendi ruhadarabok nem csupán a hölgyeket várják. Az életvidám és egyedi stílust kedvelő férfiak is megtalálják kedvenceik a márka kínálatában. Emellett a márka tervezői gondoltak azokra a szülőkre is, akik a formabontó ruhákat gyerekeiken is szívesen látnák.

A weStyle webáruház választékában tehát családod bármelyik tagja találhat egyedi, az átlagostól merőben eltérő darabokat a Desigual kollekciójából. Természetesen számos más világmárka is képviselteti magát kínálatunkban.