Még több energia és még több izom? Próbáld ki a kreatin kúrát!

Szeretnéd fokozni az edzéseid eredményét?

A kreatin monohidrát kúraszerű fogyasztása kedvező hatással lesz a fizikai teljesítményedre és az izomtömeged növekedésére is. A sportolók és testépítők étrendjéből nem hiányozhat.

A kreatin egy magas nitrogéntartalmú, több aminosavból álló szerves vegyület, amely fontos szerepet játszik a sejtek, legfőképpen az izomrostok energiaellátásában.

Természetes formában például a marhahúsban is megtalálható, de a kívánt hatáshoz nagyobb mennyiségben és tiszta formában kell alkalmazni.

Legcélszerűbb közvetlenül edzés előtt és után fogyasztani a kreatin monohidrátot. Edzés előtt azért előnyös, mert energiaforrás az izmok számára. A több erő nagyobb izom-összehúzódást jelent, ezáltal nagyobb súlyokat bírsz el. Az edzés utáni kreatinfogyasztás lényege pedig a tápanyagok visszatöltése. A kifáradt szervezet minden tápanyagot feldolgoz és regenerálja az izmokat. Edzés után tehát a fehérje és szénhidrát turmixodba tegyél még egy kevés kreatin monohidrátot, hogy a tartalékok újra feltöltődjenek.

A Fittprotein webáruházban kreatin étrendkiegészítők széles választékát találod.

Kapszula formában is elérhetők, de a szükséges mennyiség miatt javasoljuk a por formában kapható, turmixba keverhető kreatinokat. Válassz ízesített vagy íztelen verziót, a jótékony hatás ugyanaz lesz.