Megbízható szolgáltatás korrekt áron

Ha egy otthonodban kialakuló dugulás nem lenne önmagában elég rossz, a helyzet nagyon könnyen tovább romolhat, ha nem a megfelelő szerelőt hívod ki szükség esetén.

Mivel jelenleg Magyarországon jelentős szakemberhiány tapasztalható gyakorlatilag minden területen, sok olyan vízvezeték szerelő is a piacon van, aki nem rendelkezik a szükséges elhivatottsággal és szakértelemmel, nincsenek meg a megfelelő eszközei, illetve összességében nem úgy áll a szakmájához, ami elvárható lenne. Ezért is hallani rengeteg történetet olyanokról, akik duguláskor szakembert hívtak, de a szerelő a megbeszéltekhez képest akár több napos késéssel érkezett, gyakran el is tűnt, illetve, ha ki is ment, a dugulást nem tudta megszüntetni a szükséges szerszámok hiányában.

Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, a dugulások valahogy mindig hétvégén vagy munkaszüneti napokon jönnek elő, tovább nehezítve a helyzetet. Viszont egy profi vízvezeték szerelő Budapest környékén mindig rendelkezésre áll. Mi professzionális módon elbánunk bármilyen dugulással vagy csőtöréssel, de mosogatók, csaptelepek, WC-k cseréjét is ránk bízhatod, emellett bekötjük a mosógépet, megjavítjuk a WC tartályt, sőt, többek között akár teljes lefolyórendszereket és csatornahálózatokat is kiépítünk.

Munkánkra garanciát vállalunk, mindig a megbeszélt időpontban érkezünk, és nem hagyunk csatateret magunk után otthonodban. Korszerű eszközeink segítségével képesek vagyunk bármilyen dugulást megszüntetni falbontás nélkül. Szükség esetén még kamerás felmérést is végzünk a csövekben.

Áraink nem csak korrektek, de fixek is, tehát az egyeztetés során adott árajánlat a későbbiek során sem fog változni.

Esetünkben ráadásul olyan, egyébként mások által gyakran felszámolt költségekkel sem kell számolni, mint például az ünnepi vagy hétvégi felár, a kiszállási díj vagy éppen a méterdíj.

Nálunk az árak leginkább attól függnek, hogy a dugulás elhárításához pontosan milyen eszközök szükségesek, illetve az mennyi munkával jár. Baj esetén fordulj hozzánk bizalommal, nem bánod meg!