Megtudhatja, mit üzen az Univerzum

szidéna jóslás

Amennyiben tanácstalannak érzi magát, keresi a helyes utat, de nyitott a spiritualitásra, van jós Budapest területén, aki minden bizonnyal segíthet Önnek. Szidéna kártyavető jósnő válaszokat ad felmerülő kérdéseire, és megmutatja a hozzá fordulóknak az előttük álló lehetőségeket. Manapság rengetegen állítják, hogy természetfeletti képességekkel vagy jóstehetséggel bírnak, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy többségük egyszerű csaló, esetleg olyan valaki, aki elhiszi, hogy rendelkezik a kellő képességekkel, azonban ez nincs így.

Ezzel szemben Szidéna jósnő családjában már több generáció óta öröklődik a spirituális erő.

Szidéna korábban csak szabadidejében használta a tehetségét, azonban ma már ez a hivatása. Sőt, több, mint hivatás; igazi küldetés. Kizárólag azt mondja, amit lát, és sohasem azt, amit a vendége hallani szeretne. Vannak az életben kérdések, amik mindenképpen rejtve maradnak addig, amíg el nem jön a megfelelő idő, ezeket nem szabad firtatni, tudja ezt minden jós.

Szidénának a kártya immár négy évtizede hű társa, ami segít neki a kérdések megválaszolásában.

Nem a rendkívül ismert Tarot kártyáról van szó, hanem az ahhoz hasonló, de modernebb Lenormand kártyáról. Nem kell azért annyira új dologra gondolni, a kártyát nagyjából kétszázötven évvel ezelőtt alkotta meg korának leghíresebb jósnője, Marie Anne Lenormand. Marie Anne ügyfelei közé tartoztak orosz cárok és francia császárnék is, azonban mivel nem azt mondta, amit befolyásos vendégei hallani szerettek volna, többször is a rácsok mögött találta magát. Többek között olyan történelmi eseményeket is megjövendölt, mint a francia forradalom, vagy Napóleon bukása. Az általa alkotott kártya 36 lapból áll; a lapokon tárgyak, természeti képek, állatok, elvont fogalmak és növények találhatóak, amik jelentését döntően befolyásolják a körülöttük lévő lapok is.

Szidéna mestere ezek megfejtésének, keresse fel Ön is spirituális tanácsadásért! Ezek kizárólag személyes találkozók lehetnek, amik előzetes, telefonos egyeztetés után bárki számára elérhetőek.