Minden, ami csak kellhet a nyomtatáshoz

A kifogástalan minőségű nyomtatáshoz kifogástalan minőségű tintapatronra és tonerre van szükség.

A Toner Depot eredeti, gyári tonerek és patronok széles választékával rendelkezik. A gyári darabok mellett kínálunk még kompatibilis és felújított patronokat is. Ezek minősége a gyáriakhoz hasonlítható, azonban áraik kedvezőbbek. A kompatibilis termékek gyárban készülnek, új komponensekből, gyakorlatilag a gyári darabok replikái. A felújított patronok esetében az eredeti kazettában újakra cserélik ki a használt alkatrészeket, mint a chip, festékpor és optikai görgő. Kínálatunk folyamatosan bővül az újabb nyomtatókba való fogyóeszközökkel, de emellett természetesen a régebbi típusokba való patronokat is forgalmazunk.

Amennyiben választékunkban nem találja mégsem a szükséges terméket, munkatársaink kérésére beszerzik azt.

Az elmúlt több, mint egy évtizedben kiváló beszállítói hálózatot hoztunk létre ellenőrzött és megbízható hazai és külföldi beszállítókból. Festékpatronjaink és tonereink minőségét nem csak a SIRA Certification, BureauVeritasés SMTC tanúsítványok igazolják, de teszteknek is alávetjük őket. Igaz, hogy a B minőségű, azaz eco patronok ára a legalacsonyabb, azonban tapasztalataink szerint ezek minősége jellemzően alacsony, így ezeket nem is forgalmazzuk, mivel a felújított és kompatibilis patronok ár/érték aránya sokkal jobb.

Tonereken és patronokon kívül mindent kínálunk, amire csak szüksége lehet nyomtatáshoz; többek között jó minőségű fotópapírokat és nyomtató papírokat, de még olyan irodai kellékeket is, mint az iratmegsemmisítők.