Nagytakarítás előtt jusson eszébe a Budapesti Gépkölcsönző!

Megelégelte, hogy rendszeresen tölt órákat nagytakarítással, mégsem éri el a kívánt eredményt?

Biztosan tapasztalta már, hogy például egy szőnyeg hosszas és fárasztó súrolás után sem lett igazán tiszta és friss, a porszívózásról nem is beszélve. Ez nem véletlen, ugyanis sem a porszívók, sem a kézi súrolás nem ér el a szövetek mélyére, így az ottani szennyeződésektől sem szabadul meg, ahogyan az ott lapuló poratkáktól sem. Ezek, illetve kiszáradó ürülékük a porallergia egyik legfőbb kiváltója, tehát olyan eszközre van szükség, ami igazán hatékony.

Egy professzionális Kärcher takarítógép épp ilyen; meleg, tisztítóvizes sugarat fecskendez a tisztítandó felületre, majd nagy teljesítményű szívófejével fel is szívja, így gyorsítva a száradást is.

Egy ilyen gép megvásárlása viszont komoly beruházást jelent, továbbá nagytakarítás sincs minden nap, tehát a kárpittisztítógép bérlés Budapesten a Budapesti Gépkölcsönzőből jelenti a leginkább ésszerű megoldást.

Ragyogóan tisztává varázsolja szőnyegeit, kárpitjait, ágymatracait és ülőgarnitúráit, sőt, ennél is többet tesz; friss, kellemes illatot teremt az egész lakásban, továbbá fertőtlenít is, tehát remek választás, ha házikedvenc vagy kisgyerekek is élnek velünk.  Autója kárpitjain is használhatja bátran. A kárpittisztítógép bérlés Budapesten kaució nélkül elérhető, keresse munkatársainkat bátran! Weboldalunkon többet is megtudhat szolgáltatásainkról.