Ne bízza rá bárkire otthona felújítását

Amennyiben lakásfelújításba kezd, igazán nagy fába vágja a fejszéjét.

Egy lakásfelújítás mindig jár valamennyi felfordulással, ezt nem igazán lehet elkerülni, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az meddig tart, elvégre senki sem szereti, ha otthonában tartós a kosz és a rendetlenség. Ezért is érdemes jó előre tervet készíteni, és eldönteni a munkák sorrendjét.

Általános szabály, hogy gondosan válasszuk ki az otthonunk felújításán dolgozókat, és ne a legelőször látóterünkbe kerülő, vagy legolcsóbban dolgozó mesterembereket hívjuk fel, mivel a kevésbé hozzáértő kőművesek nem csupán tovább dolgoznak a szükségesnél, de munkájuk színvonala is hagyhat kívánnivalót maga után. Legrosszabb esetben az igazán  kontár munka másokkal történő helyrehozatala többe kerül, mint amennyit összesen a felújításra szántunk.

Ha igazán biztosra kíván menni, hívja az Albert Buildert!

Mi térítésmentes felmérést végzünk, miután ajánlatot tudunk adni. Amennyiben minket alkalmaz, a ránk bízott munkát nem csak a lehető leggyorsabban, hanem a lehető legmagasabb minőségben végezzük el. Munkatársaink mind egytől egyig kiválóan képzett és tapasztalt szakemberek, valódi elhivatottsággal a szakma iránt.

A teljes körű lakásfelújítás nálunk nem csupán egy üres frázis, ugyanis betonozástól hőszigetelésig számos dologban számíthat ránk. Nézzük azonban sorban!

A betonozás mindenképpen elkél régi házakban, ahol még homok- és földágyra rakták a padlót. Egy egyenletes betonréteg segítségével a padló sokkal simább lesz, ezért nem érdemes kihagyni, ha felújításra kerül a sor. Emellett járdáját, kocsibeállóját, lépcsőjét vagy kerítésének alapját is elkészítjük betonból.

A térkő precíz lerakásában is jártasak vagyunk, vállaljuk egyebek mellett grillező teraszok kivitelezését is.

Gipszkartonból építünk álmennyezetet vagy válaszfalat, aminek előnye, hogy nem csak gyorsabb, mint egy téglafal építése, de jóval kisebb felfordulással is jár. A gipszkarton tökéletesen alkalmas hang- és hőszigetelésre vagy vezetékek elrejtésére.

Keressen minket bizalommal Siófok 100 km-es körzetében,  a Balaton partja mentén, illetve Veszprémben!