Ne hagyja őrizetlenül értékeit!

Magyarországon a BanktechSafe Kft. számít a banktechnológia élvonalába tartozó cégek első számú forgalmazójának, és immár két és fél évtizede a piacon van.

Többek között kereskedelmi és saját fejlesztésű termékeket kínál szállodáknak, bankoknak és irodaházaknak, emellett tevékenységi körükbe tartozik integrált tűz- és vagyonvédelmi rendszerek kialakítása, számítógépes felügyeleti és videokamerás figyelő rendszerek és kártyás beléptetők megtervezése és kiépítése is. A BanktechSafe kizárólag a MABISZ által minősített berendezési tárgyakat és eszközöket kínálja, ennek megfelelően természetesen minden termékük megfelel a német VDMA és az osztrák VSÖ szabványoknak is. Ennek köszönhetően páncélszekrényeik is a lehető legmagasabb műszaki színvonalat képviselik.

Kiválasztásuknál az elsődleges szempontok közé tartozik a bennük tárolni kívánt érték nagysága (biztosítási értékhatár) és a méret. Azonban, ha faliszéfről van szó, a rendelkezésre álló fal vastagsága is döntő tényezőnek számít. Szemből nézve egy faliszéf és egy páncélszekrény között nincs jelentős különbség. Például egy remek Wertheim faliszéf masszív, erős ajtóval, nagy terhelést elviselő zsanérokkal és passzív zárvédelemmel rendelkezik.

Egy faliszéf megbízható védelmet biztosít értékeinek, akár kulcsos, mechanikus vagy elektronikus zárral van szerelve.

A faliszéfben tárolt értékek védelmét oldalról maga a beton és a falazat adja, illetve könnyedén elrejthetők bútorok vagy festmények mögé. Méretük miatt a faliszéfek cégek számára és otthoni használatra is ideális értékmegőrzők. Többek között olyan feláras extrák is rendelhetők, mint a hátfalpáncélozás, belső LED világítás, egyedi színek vagy további polcok; ezek áráról a BanktechSafe munkatársai nyújtanak bővebb tájékoztatást. Válassza bármelyik faliszéfet is, biztos lehet benne, hogy értékei a lehető legnagyobb biztonságban lesznek, továbbá ne hagyja figyelmen kívül, hogy riasztó felszerelésével a biztosítási értékhatár a duplájára emelkedhet!