Nézd a legújabb mozifilmeket otthonról!

Mozizz otthon, kényelmesen az nCore.live-val! Nézd meg a legújabb teljes filmeket vagy régebbi kedvenceidet online, teljesen ingyen. Adatbázisunkban több ezer film szerepel, így kedved és ízlésed szerint válogathatsz közülük, ráadásul reklámszünet nélkül élvezheted őket. Nem csak asztali gépről, hanem mobilról, tabletről is bárhonnan nézheted a filmeket – akár külföldről is.

A teljes filmek megnézéséhez nincs szükséged semmilyen külső programra, csak a böngésződre.

A filmek adatlapjára kattintva megtekintheted az előzetest, a sztori leírását, a szereplőket, és a legfontosabbat; a beküldött linkeket, amik egy-egy videómegosztó oldalra irányítanak át, ahol rövidesen már indul is a választott film.

A teljes filmek között böngészhetsz a megjelenés éve, illetve kategória szerint is. A feltöltések vagy magyar szinkronosak, vagy feliratosak. Megnézheted a legjobbra értékelt vagy a legtöbbször megtekintett műveket is. Nem találsz valamit? Írd fel a kérések listájára!

Az egyik legnépszerűbb mozifilm sorozat, amely az nCore.live-on megtalálható, kétségtelenül a Marvel-moziverzum darabjai. Nem hiába teltházasak a mozikban is, hiszen világszerte milliók rajonganak a karakterekért. Ha szeretnél képben lenni a Marvel-moziverzum három fázisának (Infinity saga) filmjeivel, nem kevesebb, mint 23 alkotást kell megnézned. Tarts Marvel maratont az Ncore.live-on!

Ha inkább más vizekre eveznél, az ünnepek közeledtével elkezdhetsz hangolódni szórakoztató és meghitt karácsonyi filmekkel.Megtalálod a klasszikusokat (pl. A Grincs), de új teljes filmeket is ebben a témában, mint például a Klaus – A karácsony titkos története vagy a Karácsonyi Krónikák. Üljetek le együtt a gyerekekkel és nézzétek meg az Olaf karácsonyi kalandja rövidfilmet a Jégvarázs imádnivaló hóemberével. Ha nosztalgikus kedvetekben vagytok, a Reszkessetek, betörők teljes film is elérhető az nCore.live-on… hiszen Kevin nélkül nem is igazi a karácsony.

Bonts egy zacskó csipszet vagy készíts popcornt és már indulhat is az otthoni mozi élmény az nCore.live-val!