Nyaralás a földi Édenkertben Thaiföldön

thaiföldi nyaralás

Thaiföld az egyik legnépszerűbb turistacélpontnak számít napjainkban, nem csak Ázsiában, hanem az egész világon, és természetesen nem véletlenül.

Egy thaiföldi nyaralás egy életre szóló élmény, az ezerarcú ország számtalan látnivalóval szolgál. Gyönyörű, egzotikus, fehér homokos tengerpart vagy nyüzsgő nagyváros, Thaiföldön bárki megtalálja a kedvenc úticélját. Az ősi buddhista templomok és szentélyek, a pompás paloták és az autentikus halászfalvak igazi kulturális kincsesbányát jelentenek a történelem, vallástörténet és kultúra iránt fogékonyak számára.

A főváros, Bangkok éjszakai élete legendás, azonban a város nappal sem nevezhető éppen unalmas helynek, Skytrain magasvasút, úszópiacok és a helyi, különleges gasztronómia gondoskodik az emlékezetes élményekről. Ha inkább a tengerpartra vágysz, Koh Samuin-t imádni fogod, itt ugyanis több, mint húsz strand vár rád.

Amennyiben a dzsungeleket fedeznéd fel, Koh Chang ideális hely számodra; Phuket pedig a vízi sportok fellegvára.

Látogass Thaiföldre pároddal, családdal, barátokkal vagy akár egyedül, garantáltan nem bánod meg, és jövőre is visszavágysz majd.

Találd meg az invia.hu oldalán a számodra leginkább megfelelő thaiföldi nyaralást a legkedvezőbb áron!