Óvja ízületeinek egészségét Proenzi termékekkel

Proenzi az ízületek egészségéért?

A rendszeres testmozgás és megfelelő táplálkozás segít megőrizni ízületeink egészségét.

Az olyan mozgásformák, mint az úszás, kerékpározás, séta, rövid kocogás, tánc, sőt még a változatos kerti munka is kímélik az ízületeket, a jóga, pilates és a rendszeres nyújtás pedig kimondottan betegségeket előzhetnek meg.

Szinte törvényszerű azonban, hogy az idő előrehaladtával az ízületek elfáradnak, elhasználódnak. Ahogy öregszünk, egyre erősödő kényelmetlenséget, merevséget tapasztalunk, mely korlátozza mozgásunkat, és akár fájdalmas is lehet. Ez a folyamat akár már 30-as éveink elején elkezdődhet.

A Walmark Proenzi termékcsaládja azonban segít megelőzni vagy enyhíteni ezeket a panaszokat.

Olyan termékeket alkottunk meg, melyek segítik ízületei jóllétét, a masszázst és az akut fájdalom csökkentését is. Porc és ízületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igényeket is kielégítik a Proenzi termékek.

A Proenzi 3 ExPur elengedhetetlen tápanyagok mellett C-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul a kollagén-képződéshez. Ideális azoknak, akik fokozott ízületi terhelés miatt porckopásban szenvednek. A terhesség és a változókor a nők csontozatát igencsak megviseli, ezért kimondottan nők számára kifejlesztett étrendkiegészítő a Proenzi Lady.

Az ízületek masszírozására, külső kezelésére alkalmazható a Proenzi 3 krém, mely enyhülést nyújt fájdalom, feszülő érzés esetén, továbbá relaxáló hatású is. Keresse a Proenzi termékeket a Walmark webáruházban és a gyógyszertárakban!