Petnet – a boldog és egészséges kisállatokért

Ha egyhelyen szeretnél mindent beszerezni kiskedvencednek, látogass el a Petnet állateledel webáruházba, ahol minőségi tápok mellett minden szükséges felszerelést, egészségügyi terméket is megtalálsz. Kutyák és macskák számára állati fehérjében gazdag, optimális tápanyag bevitelt biztosító nedves- és száraztápokat kínálunk, prémium kategóriás eledeleket és jutalomfalatkákat is.

Állateledel webáruházunkban madaraid számára is mindent megtalálsz a felszerelésektől a vitamin cseppekig.

Kínálatunkban kisebb és nagyobb fajta kalitkák, röpdék közül választhatsz, melyet berendezhetsz ülőrudakkal, etetővel és itatóval, és persze játékokkal.

A Petneten megvásárolhatsz mindent, ami papagájod egészségéhez elengedhetetlen:

az alap jó minőségű magkeverék mellé lágyeleséget gyümölcsökkel és ásványi anyagokkal, csőrkoptatót, szépia csontot, fürtös kölest, csemege rudat, de javasoljuk a táplálék-kiegészítő vitaminok használatát is. Kézzelnevelő tápokat is széles választékban tart kis- és nagymadarak részére a Petnet állateledel webáruház. Hullámostól az arapapagájig bármilyen fajtájú egzotikus madár számára biztosítjuk a megfelelő étrend alapjait. Nem találod a terméket, amit keresel? Vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és mi beszerezzük Neked! A Petneten folyamatos akciókkal várunk, csapj le a legjobb ajánlatokra és lepd meg kiskedvenced!