Professzionális áruvédelem

Az áruvédelem minden körülmények között fontos bármilyen üzlet számára, azonban napjainkban még inkább kiemelt jelentőséggel jár.

A koronavírus járvány egyik sajnálatos mellékhatása a számtalan gazdasági nehézség és rendkívüli mértékben megnövő munkanélküliség, és ebben a feszült helyzetben sokan folyamodhatnak lopásra, akik korábban elképzelni sem tudták volna ezt.

Amennyiben a teljes eladóteret kívánjuk megfigyelni, egy biztonsági kamerarendszer telepítése a leginkább kézenfekvő megoldás. Manapság az IP kamerák már sok helyen felváltották az analóg kamerákat. Az IP kamerákról tudni kell, hogy az analóg kamerákkal ellentétben a képet az Interneten keresztül vagy épp helyi LAN hálózaton továbbítják. Emellett jelentős különbség még, hogy egy IP kamera sokkal részletesebb, jobb felbontású képet rögzít. Továbbá az IP kamerák már nem váltottsoros, hanem progresszív letapogatással működnek. Ennek gyakorlati előnye, hogy az analóg kamerák elmosódottsága sem jellemző rájuk, mivel a képeket valós időben láthatjuk, időeltolódás nélkül.

Egy kamerarendszer sokszor már puszta jelenlétével eltántoríthatja szándékuktól a leendő tolvajokat, azonban a még hatékonyabb áruvédelem is mindenképpen jó befektetést jelenthet. Élelmiszerboltok, illatszer és kozmetikai boltok, szuper- és hipermarketek, patikák, könyvtárak vagy könyvesboltok biztonsága jelentősen növelhető kijárati védelemmel. Rádiófrekvenciás, elektromágneses és akusztomagnetikus áruvédelmi rendszereket is forgalmazunk. Mindegyiknek megvannak az előnyei, az ideális rendszer kiválasztásakor figyelembe kell venni az üzlet méreteit, a védendő áru sajátosságait és egyéb szempontokat is.

Az egyszerű kamerák mellett a Scout automatikus térfigyelő rendszer is kínálatunk része. Bel- és kültéri használata egyaránt ideális, emellett folyamatos megfigyelésre is képes, akár nagy területet is, méghozzá 360°-ban is.

Forduljon professzionális áruvédelmi megoldásokért a Bar-Graph Kft-hez, emellett számíthat ránk, ha szervizről vagy technical supportról van szó, de szakoktatással is foglalkozunk.