Professzionális tisztaság gazdaságosan

takaritogep-kolcsonzes

Már nézni sem bírja a kanapét elcsúfító foltot, amit hiába dörzsöl, semmivel sem lesz jobb? A rendszeres, erős kézi súrolás ráadásul a kárpitok, szőnyegek felületét még károsíthatja is.

Vannak ugyan régi házi praktikák, mint például a vörösborfolt eltávolítása forralt tej segítségével, vagy a kávéfolttól megszabadító ecet vagy szódabikarbóna, ezek vagy működnek, vagy nem. Viszont, ha biztosan működő megoldásra vágyik, egy professzionális takarítógépre lesz szüksége.
Azonban ezek megvásárlása jellemzően több százezres tételt jelent még használtan is, ami a családok túlnyomó többségének túl nagy kiadás. Sőt, nem csak nagy kiadás, de némileg felesleges is, mivel még a legpedánsabbak sem tartanak napi rendszerességgel nagytakarítást, ráadásul egy ilyen gép esetleges javíttatása is komoly költség.

A takarítógép bérlés a vásárlásnál sokkal észszerűbb megoldás. A Takarítógép Rent Budapest a lehető legjobb gépet viszi házhoz ingyen, amit igazán barátságos kölcsönzési árakkal használhat, majd ezt követően munkatársaink érte is mennek, tehát Önnek egyetlen lépést sem kell tennie.

De mitől is ilyen különleges egy takarítógép?

Az általunk használt Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gép például textiltisztító fejjel és a padlófejjel is rendelkezik, és kiválóan alkalmas kicsi és közepes felületek hatékony tisztítására. Tisztítószeres meleg vizet fecskendez mélyen a szőnyegek és kárpitok szálai közé, majd a piszkos vizet erős szívófejével összegyűjti, egy külön tartályban. Ennek köszönhetően még a vastag szőnyegek is megszáradnak néhány óra alatt. A gép egy bar permetezési nyomással rendelkezik, ami ideális a gyengéd mélytisztításra. A hajlékony szívóél segítségével még a zsúfolt területek is könnyedén takaríthatók.

A gép használata könnyű és egyszerű, munkatársaink mégis készségesen beüzemelik azt kiszállítás után, illetve örömmel megmutatják a szakszerű használatát is. A szőnyegtisztítógép kölcsönzés sohasem volt még ilyen egyszerű, mint most, ráadásul nálunk kaucióval sem kell számolni. Legyen hétköznap vagy hétvége, minket bármikor hívhat!