Ragyogóan szép körmök a MarilyNails zseléivel

műköröm

Az utóbbi években Magyarországon is rendkívül elterjedtek az esztétikusan kidolgozott, élénk és díszített vagy szolid, visszafogott műkörmök.

Hatalmas a kereslet az igényesen elkészített körmökre, ami nem csoda, hiszen a műköröm sokkal tartósabb és praktikusabb is, mint néhány naponta lemosni és újralakkozni hagyományos lakkal. A díszítések, minták, csillámok és effekt porok variációi végtelenek, megadva a szabadságot, a kreativitás és az önkifejezés lehetőségét minden nőnek. Az igényes, szép műkörmökhöz nem csupán a körmös ügyessége, hanem a jó minőségű alapanyag is elengedhetetlen.

A MarilyNails egy olyan márka, amely a középkategória csúcsát célozta meg, ezt pedig sikerült is megvalósítania.

A MarilyNails építőzselék, gél lakkok és kellékek már több mint 10 országban elérhetők, népszerűségük egyre növekszik. Termékeinket bátran ajánljuk kezdőknek is, hiszen vevőbarát árpolitikánk mellett könnyen elsajátítható és használható eszközöket és anyagokat kínálunk.

Míg a porcelán az egyik legrégebben használt anyag a körömépítésben, ma már inkább a műkörmös zselé anyag a kedveltebb. A MarilyNails építőzseléi UV lámpában 3 perc, led lámpában 1-1,5 perc alatt tökéletesre kötnek.

Minőségi építőzselé választékunkban minden körmös szakember megtalálja a számára legideálisabbat, amellyel dolgozni szeret. A MarilyNails Builder Gel családjának tagjaival bátran építhetsz sablonra, vagy tölthetsz sablon nélkül körömlemezre. Builder gel anyagaink között találsz átlátszó, körömágy hosszabbító, valamint a fehér és rózsaszín építőzseléket. Bármelyiket is választod, könnyű lesz vele dolgozni, tartós és szuper a tapadása. Az átlátszó zselék közt találsz lágyabb, könnyen terülő és sűrűbb állagút is. Javasoljuk, hogy építés előtt használj egy vékony réteg ArchiBase gélt a natúr körömlemezre, amely erősít, segít tökéletesíteni és igazán tartóssá varázsolni a műkörmöket. A MarilyNails zselék felviteléhez kényelmes, ceruzafogású ecsetek széles kínálatából is választhatsz.

Ha műkörömépítéshez minőségi alapanyagokat keresel, a MarilyNails termékeiben biztosan nem fogsz csalódni!