Royal Canin: a kutya és a macska az első

Te is a legjobbat szeretnéd kutyádnak, cicádnak?

A helyes táplálás kulcsfontosságú kedvenced egészsége szempontjából. A Royal Canin termékek hozzájárulnak az ideális étrend megvalósításához, ezáltal kutyusod jó közérzetéhez és hosszú, boldog életéhez. A Royal Canin célja a kezdetektől fogva az volt, hogy a kutyák és macskák táplálkozási szükségleteit kutassa, megértse, és olyan eledeleket alkosson, melyek annak teljesen megfelelnek. A márka jelmondata is tükrözi ezt az elkötelezettséget: „tudás és tisztelet”.

A Royal Canin termékek több mint 50 féle tápanyagot tartalmaznak, melyekre a kutyáknak óriási szükségük van:

fehérjék, vitaminok, nyomelemek, szénhidrátok, ásványi anyagok, stb. A Royal Canin kutyatápok között válogathatunk testméret szerint (mini, medium, maxi és giant tápok), továbbá fajta szerint is, például németjuhász, spániel, labrador vagy yorki. A márka odafigyel az egyes fajták egyedi igényeire, így testreszabott tápanyagokat, fehérjéket, szénhidrátokat tartalmaznak. Macskák részére ugyanúgy elérhető többféle eledel fajta szerint, a cica kora és életmódja szerint, sőt különféle egészségügyi problémákra is.

A tápok friss, állati eredetű húsból készülnek, mely elengedhetetlen fehérjeforrás mind kutyáknak, mind macskáknak. A Royal Canin termékeket megtalálhatod a Petnet webáruház kínálatában is, ahol mindig más-más akciókkal várunk. Ne maradj le!