Saunier Duval kazánok telepítésének menete

Miután kigondoltuk, hogy melyik a nekünk legmegfelelőbb Saunier Duval kazán hívja bizalommal cégünket, szakértőink rendelkezésére állnak.

A felmerülő kérdéseket megválaszolva, esetleg korrigálva döntésüket segítünk a megfelelő rendszer kiépítésében. Alkalmazottaink házhoz mennek és felmérik otthonuk már meglévő fűtési rendszerét és konkrét termékekkel egy ajánlatot készítenek el önnek. A döntést közösen hozzuk meg, hiszen a mi szakmai tapasztalatunkkal a legjobb megoldást kínáljuk vásárlóinknak. Miután már minden kérdésére választ kapott és szerződését email-ben már megkapta, a következő lépés a fizetési konstrukció kiválasztása.

Ez személyre szabott, több lehetőség elérhető, ha egy Saunier Duval kazánt választ. Miután megvan a szerződés, munkatársaink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik vevőinket és kicserélik, telepítik, esetleg karbantartási munkákat is végeznek, ha szükséges. Átvizsgálják a már meglévő rendszert, próbafűtéssel ellenőrzik, hogy minden megfelelően működik. Csak akkor fejezik be a munkát, ha ténylegesen végeztek.

Hiszen egy Saunier Duval kazán telepítése nagy szakértelmet és odafigyelést igényel.

A garancia feltételeiről tájékoztatjuk ügyfeleinket. Ezek a rendszerek már nem olyanok, hogy egy csavarhúzóval el tudjuk hárítani a meghibásodást. Ha házilag belenyúlunk egy ilyen kazán belsejébe, az nemcsak életveszélyes, hanem a garancia elvesztését is jelentheti.  Megfelelő felvilágosítás után önnek már nincs több teendője, csak élvezni az otthona melegét. Ha bármilyen kérdése van, kérjük hívjon, vagy keressen minket bizalommal.

Egy Saunier Duval kazánt, ha egyszer megvásárolja nem fogja megbánni!