Segíts te is szervezeted védelmében!

A szervezet védettségét a különböző, többnyire ártalmas kórokozóktól, például baktériumoktól és vírusoktól, illetve méreganyagoktól immunitásnak nevezzük.

Az immunitás részben veleszületett, vagyis természetes immunitás, de megkülönböztetünk szerzett immunitást is. A természetes immunitás folyamatos védelmet nyújt a szervezet számára már a születés pillanatától kezdve, azonban nem számít a különböző fenyegetésekre specializáltnak. A szerzett immunitás ezzel szemben minden ember számára egyedi módon alakul ki, mivel a különböző behatások nyomán változik, fejlődik és alkalmazkodik. Nem csupán folyamatosan edződik, hanem saját memóriával is rendelkezik. Például, ha átesünk a kanyarón, akkor aktív immunitás alakul ki a kanyaróval szemben. Immunrendszered tehát minden egyes percben érted dolgozik, azonban te is segíthetsz neki!

Ennek legközvetlenebb módjai az elegendő testmozgás és a helyes táplálkozás. Emellett a Walmark webáruháza is számos terméket kínál, ami immunrendszered erősíti.
Ilyen például a Mega D 2000 NE prémium minőségű D-vitamin tabletta. Az immunrendszer mellett az egészséges fogazatot és csontozatot is erősíti. Ennek eléréséhez elősegíti a foszfor és a kalcium rendes felszívódását és hasznosulását. Mindezek mellett jótékony szerepe van a sejtosztódásban és az egészséges izomfunkció fenntartásában is jelentős szerepet játszik. A könnyen lenyelhető, kis méretű tabletták a D-vitamint kolekalciferol (D3-vitamin) formájában tartalmazzák.

A Marslakócskák PROimun Max étrendkiegészítő a gyerekek immunrendszerét támogatja.

A finom, málna ízű por oldat nem tartalmaz sem tartósítószert, sem hozzáadott színezékeket. Tartalmaz viszont rendkívül hasznos és természetes összetevőket, mint például a citromfű kivonat. A citromfű kivonat nyugtatja a felső légutakat, valamint hozzájárul a légzőrendszer egészségéhez.
Ha elkélne némi segítség abban, hogy melyik termékünk a legjobb számodra, fordulj bizalommal szakértőnkhöz! Iratkozz fel hírlevelünkre, és mindig naprakész lehetsz friss akcióinkból, illetve számos tippet és trükköt is olvashatsz az egészséges életmód témakörében!