Spíler TV a férfias szórakoztató csatorna

Exkluzív sportközvetítések várnak a Spíler TV műsorán.

A csatorna 2016 augusztusában indult, elsősorban férfiaknak szóló tartalmakkal, mára majdnem teljesen sportcsatornává vált. Kizárólag a Spíler TV műsor kínálatában szerepel az angol Premier League, a spanyol La Liga, a labdarúgó Bajnokok Ligája, az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL, de az autó- és motorsportok szerelmesei is megtalálják a szórakozást.

A Spíler TV közvetíti ugyanis a gyorsaságimotoros-világbajnokságot, azaz a MotoGP-t, a Superbike-világbajnokságot, a Supercars-bajnokságot, valamint a salakmotoros egyéni világbajnokság küzdelmeit is élvezhetik a nézők. Sőt, napjaink legújabb technikai sportja, a drón versenyzés is helyet kapott a programok között. A csatorna férfias tematikába illő, ám nem sport jellegű műsorokat is kínál.

Láthatjuk például a nem mindennapi Favágók valóságshowt, mely profi favágók munkáját és küzdelmét mutatja be, de szintén követhetjük az Újjáépítők című sorozatot, ahol egy autótuningolással foglalkozó csapat váltja valóra ügyfelei álmait. A Spíler TV műsora így nem csupán sporttal kecsegtet, hanem informatív, izgalmas és szórakoztató dokumentum sorozatokkal is. A Spíler TV programja rengeteg más csatornáé mellett megtalálható a musor.tv online műsorújságban. Mentsd el kedvenc műsoraid a naptárba, hogy véletlenül se maradj le róluk!