Szerver bérlés egyedi konfigurációval is

rackforest szerver bérlés

Szerverre van szüksége?

Nagy összegű, felesleges beruházás helyett válassza a gazdaságos, költséghatékony szerver bérlést a Rackforestnél. Rugalmasan, az Ön igényei szerint alakítjuk a szerver bérlés paramétereit.

Választhat előre összeállított szervercsomagjaink közül, melyeket igény szerint bővíthet vagy kereshet minket egyedi konfigurációért. A bérleti díj fedez minden költséget; tartalmazza az energiaellátást, megfelelő hűtést, a gépterem díját, a folyamatos monitorozást és karbantartási szolgáltatást. Minden esetben garantáljuk a 2 órán belüli hibaelhárítást. Budapesti géptermeink a legmodernebb infrastruktúrát kihasználva világszínvonalú szolgáltatásnyújtást tesznek lehetővé.

Az elektromos hátteret redundáns szünetmentes áramellátás és diesel aggregátor biztosítja.

A mesterséges klimatizálás mellett szabadlevegős kiegészítő hűtést alkalmazunk a téli energia-hatékonyság növelésére. A felszereltség mellett szakembereinknek köszönhető a minőség, amit a Rackforest képvisel.

Minden szerver bérlés mellé a szerver hoszting ajándékba jár. Ha szeretné, hogy a szerverüzemeltetés se az Ön gondja legyen, bízza ránk!

A szerver bérlés a megrendelést követően akár egy órán belül, de munkanapon maximum 24 órán belül életbe lép. Válassza a kalkulálható, átlátható költségű szerver bérlést a Rackforesttől!