Tájékozódjon az Ingatlanrobot segítségével

eladó lakások budapest

Költözéskor az egyik legfontosabb kérdés az, hogy albérletet választ, vagy inkább saját otthont vásárol.

Bár vásárláskor a lakáshitel felvétele a legtöbbeknek elkerülhetetlen, tény, hogy sokakat elriasztanak az albérlet hátrányai, például a folyamatos bizonytalanság, vagy a tény, hogy a főbérlő gyakran kellemetlen szabályokat vezethet be, gyakran hallani olyanról, hogy megtiltják a háziállatok albérletbe való költöztetését. Ha hosszú távra tervez, jobban megérheti a saját ingatlan, azonban mindenképpen meg kell említeni, hogy az elmúlt néhány évben rendkívüli mértékben drágultak a lakások, ami Budapestre hatványozottan igaz.

A jelek szerint a pesti eladó lakások további drágulása a közeljövőben sem áll meg, pedig már ma sem megy ritkaságszámba az egy millió forint/négyzetméteres ár. Ez egyenes következménye annak, hogy az ingatlanpiac elképesztő sebességgel pörög, és a lakások általában gyorsan elkelnek.

Az Ingatlanrobot.hu weboldalon viszont nyomon követheti a hirdetéseket, továbbá igényei szerint szűkítheti a keresést, különböző szűrőket állíthat be.

Amennyiben nem talál megfelelő lakást sem a budai oldalon, sem a pesti eladó lakások között, akkor a főváros körüli kisebb települések kínálatát is mindenképpen érdemes átfutni. A hirdetésfigyelő segítségével az Önt esetlegesen érdeklő, jövőbeli hirdetésekről sem marad le.